احداث کشتارگاه سنتی تا تعیین تکلیف کشتارگاه صنعتی در استان ضرورت دارد
.
در همین راستا، پورابراهیم رئیس شبکه دامپزشکی استان ایلام در گفتوگوی اختصاصی با آوای غرب با تاکید بر اهمیت ذبح بهداشتی دام گفت: با توجه به آغاز فعالیت حشرات بیماریزا در فصل تابستان که میتوانند ناقل بیماریهای خطرناک مانند تب کریمه کنگو باشند، کشتار دام باید در محیطهای تحت نظارت و بهداشتی صورت گیرد.
این در حالی است که تنها کشتارگاه صنعتی شهر ایلام به دلیل برخی مشکلات تعطیل شده و کشتار دام در حال حاضر در مراکز غیرمجاز و بدون نظارت انجام میگیرد. موضوعی که به گفته کارشناسان، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی محیط زیست و سیمای شهری به شمار میرود.
پورابراهیم ضمن هشدار نسبت به افزایش خرید گوشت از اماکن غیرمجاز، پیشنهاد داد تا در راستای ماده ۵۵ قانون شهرداریها، مکانی موقت برای کشتار دام با همکاری شهرداری و اداره دامپزشکی اختصاص یابد.
وی افزود: این اقدام میتواند ضمن رعایت حقوق فروشندگان و خریداران، از شیوع بیماری و بروز ناهنجاریهای اجتماعی همچون کشتار دام در معابر عمومی جلوگیری کند.
وی همچنین خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از شهرداری، محیط زیست، شبکه بهداشت، دامپزشکی، اتحادیه اصناف شد تا ضمن برنامهریزی برای آینده، پس از راهاندازی مجدد کشتارگاه صنعتی، شاهد ساماندهی کشتار دام در سطح استان باشیم.
پورابراهیم در پایان تصریح کرد: وظیفه دامپزشکی، نظارت بر نحوه کشتار در کشتارگاههاست و تأمین یا تجهیز کشتارگاه در حیطه وظایف این اداره قرار ندارد.
با توجه به شرایط کنونی، انتظار میرود مسئولان استانی هرچه سریعتر برای حل این معضل و تأمین سلامت عمومی جامعه، چارهاندیشی کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0