تماته کوردی با فیس مافیایی
اگر سری به گوجه فروش های بازار ایلام زده باشید یا در کنار وانت یا نیسان هایی که گوجه ی محلی تولیدی همین ایلام را می فروشند توقف کرده و قیمت پرسیده باشید از شنیدن قیمت یک کیلو گوجه ی محلی شوکه می شوید.
بله متأسفانه در نبود هرگونه نظارت و در مغاک بودن سیستمی به اسم تعزیرات حکومتی هم اکنون هر کیلو گوجه ی محلی ایلام که سال گذشته قیمت آن بین 20 تا 30 هزار تومان در هر کیلو بوده امروز قیمت آن به هرکیلو تا حدود 70 هزار تومان افزایش پیدا کرده و دارد به قیمت انبه ای که از هند و پاکستان وارد ایران شده نزدیک می شود.
قیمت 70 هزار تومانی هر کیلو گوجه ی محلی تولید ایلام در حالی است که نرخ گوجه ی تولیدی استانهای دیگر که از استانهای دوردست و با صرف هزینه های گران حمل و نقل به ایلام می رسند بصورت میانگین هر کیلو 20 هزار تومان و کمتر از یک سوم قیمت گوجه ی تولیدی ایلام است.
اگرچه که گوجه ی محلی تولیدی ایلام که شکل و اندکی طعم متفاوت تری نسبت به دیگر انواع گوجه دارد بیشتر مورد پستند ذائقه ی مردم ایلام است اما سوال اساسی این است که مگر هزینه ی تولید این گوجه در داخل استان چقدر است که با اینچنین قیمت سرسام آوری به مردم فروخته شود؟ و نقش دستگاههای نظارتی و خصوصاً سازمان تعزیرات حکومتی در این زمینه چیست؟
آیا صرف اینکه گوجه ی محلی تولید ایلام در بین مردم طرفداران بیشتری دارد و برخی مردم به خوردن آن عادت دارند کافی است که گوجه فروشان ایلامی و یا دلالان خرید و فروش کننده این محصول مردم استان را نقره داغ کرده و این نوع گوجه را با قیمت بیش از سه برابر و حدود 250 درصد گرانتر از دیگر انواع گوجه و به هر نرخ که دلشان خواست به مردم بفروشند؟
در این زمینه بر اساس آنچه که مردم انتظار دارند ، ضروری است که دستگاههای متولی و نظارتی در این زمینه ورود کرده و پاسخگوی این مهم باشند که گوجه ی تولیدی استان ایلام که با همین آب و خاک استان تولید می شود و هزینه های حمل و نقل آنچنانی نسبت به دیگر گوجه هایی که از استان های دیگر وارد می شود ندارد چرا باید اینهمه گران باشد و به قیمت چند برابری به مردم فروخته شود.؟
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0